Contact

Benieuwd wie onze klanten zijn? Bekijk onze referentielijst of maak een afspraak en bezoek onze locatie

ROUTEBESCHRIJVING

 

Met de trein vanuit Dampoortstation:

Het vergadercententrum ligt op wandelafstand van het Dampoortstation. U gaat via de Dampoortstraat, en slaat op het einde van de Dampoortstraat voor de brug rechtsaf. U wandelt de Ham bijna helemaal door, Askit Communications bevindt zich voorbij het 2e kruispunt op uw linkerkant.

 

Met de trein vanuit het Sint-Pietersstation:

U neemt de bus naar het Zuid. Daar neemt u bus 5 richting Van Beverenplein en u stapt af aan de 2e halte in de Ham ( halte Stapelplein). U bent vlakbij het vergadercentrum.

 

Met de wagen:

Aan de verkeerswisselaar van de E17 en de E40 neemt u de afrit ‘Gent’ ( volg B 401). Op een bepaald ogenblik kunt u kiezen tussen ‘Gent centrum’ en ‘Andere richtingen’. Kies rechts ‘andere richtingen’. Rij verder tot aan de eerste verkeerslichten. Hier slaat u rechts af en rijdt u de Gentse binnenring R40 op. U volgt de ring verder tot aan de rotonde Dampoortbrug / Oktrooiplein. U neemt op deze rotonde de afslag naar R40 Dok Zuid (3e afslag, richting N9 Eeklo). Aan de volgende stoplichten ( Stapelplein) slaat u linksaf. U komt op een kleine rotonde en hier slaat u de 2e straat rechtsaf. U bevindt zich nu in de Ham. U vindt het vergadercentrum op uw rechterkant

Zaakvoerder

Marktonderzoek

Telemarketing

Telemarketing

Zaalverhuur

 

CONTACTPERSONEN

+32 (0)9 235 27 27

+32 (0)9 235 27 27

info@askit.be

ASKIT COMMUNICATIONS BVBA

Ham 175

9000 Gent

BELGIUM

Copyright © All Rights Reserved