Over Askit

Benieuwd wie onze klanten zijn? Bekijk onze referentielijst of maak een afspraak en bezoek onze locatie

De activiteiten van Askit Communications zijn driedelig:

 

Oorspronkelijk zijn we een telemarketingbureau. Hiervoor beschikken we over een uitgerust callcenter, gespecialiseerd in alle outbound telemarketing. Met 20 jaar ervaring in de sector heeft Askit Communications een perfect zicht op wat de mogelijkheden zijn van het medium. Wij specialiseren ons in prospectie, adresverrijking, agendaplanning en verkoop.

 

Daarnaast verhuren we zalen voor vergaderingen, opleidingen en seminaries met bijhorende diensten en catering. Askit Communications huist in een ruim pand in de Genste binnenstad, inclusief ruime privé parking. Aangenaam daglicht geeft onze modern ingerichte ruimtes een extra toets in het kader van een oude brouwerij. We beschikken over de nodige accommodatie en op eenvoudige vraag vullen we speciale wensen van de klant in.

 

Ons derde activiteit: 'dienstverlening voor marktonderzoeks-bureau’s' legt een brug tussen onze bovenstaande activiteiten. Wij rekruteren telefonisch de gewenste doelgroep voor jouw onderzoek en verzorgen de uitvoering van uw onderzoek tot in de puntjes: zaal, volgzaal, catering, opnamefaciliteiten, ... .

+32 (0)9 235 27 27

info@askit.be

ASKIT COMMUNICATIONS BVBA

Ham 175

9000 Gent

BELGIUM

Copyright © All Rights Reserved